Verzekeringen

Wij gaan graag goed voorbereid op reis en zullen ook voor jouw gezelschap de nodige verzekeringen afsluiten.
Een goed begin is immers het halve werk!
 

AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

So Incentive beschikt over een zeer uitgebreide beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Deze is afgesloten bij Meeùs BV.

REISVERZEKERING

Stel, je gasten worden ziek op reis, raken betrokken bij een ongeluk of verliezen hun bagage. In dit soort gevallen kun je altijd aanspraak maken op je reisverzekering. Daarom raden wij aan om een passende reisverzekering af te sluiten wanneer je een reis organiseert voor je personeel of zakenrelaties. Je bent als bedrijf verantwoordelijk voor de deelnemers die je uitnodigt op een reis of evenement. Met het afsluiten van een passende reisverzekering helpen wij je graag.

So Incentive werkt samen met Allianz Global Assistance. Als officiële partner van Allianz Global Assistance kunnen wij direct je reis- en/of annuleringsverzekering regelen. Nadat de verzekering is afgesloten ontvang je van ons de polisgegevens en voorwaarden. Zijn de deelnemers (allen of gedeeltelijk) van buiten de Benelux, dan kunnen wij ook voor hen een reisverzekering afsluiten. Dit is een Travel Risk Insurance.

ANNULERINGSVERZEKERING

Nadat een reis geboekt is, kan er altijd iets gebeuren waardoor één van de deelnemers plotseling de reis moet annuleren. Dat is al vervelend genoeg en daar kun je geen extra financiële zorgen bij gebruiken. Met een annuleringsverzekering heb je de zekerheid dat, indien aan de voorwaarden wordt voldaan, alle annuleringskosten worden vergoed. Als de reis moet worden afgebroken, worden de ongebruikte reisdagen ook vergoed. Een geruststellende gedachte.

Los van bovenstaande annuleringsverzekering kunnen we ook een speciale groepsannuleringsverzekering afsluiten. Dit is maatwerk en hiervoor gelden specifieke voorwaarden. We adviseren je graag over de mogelijkheden.