Referenties

Deze bedrijven en organisaties gingen je voor en genoten van een perfect georganiseerde, maatwerk incentive reis, business event of meeting met So Incentive!

Vanaf de ontvangst tot de hapjes, het eten & drinken, de muziek, het vervoer tot aan de afsluiting. Alles was perfect geregeld!

"Ter gelegenheid van ons jaarlijkse customer event hebben we So Incentive benaderd dit te verzorgen.  Vanaf het eerste moment heeft So Incentive alle zorgen overgenomen zodat wij ons op onze relaties konden richten. Onze contactpersoon Carolien dacht mee over de invulling en heeft dankzij haar netwerk perfecte locaties en partners weten te strikken. Waar wij geen inspiratie of tijd meer hadden had Carolien een suggestie. Uiteindelijk hebben we So Incentive gevraagd alles te regelen, dit tot volle tevredenheid.

Vanaf de ontvangst tot de hapjes, het eten & drinken, de muziek, het vervoer tot aan de afsluiting. Alles was perfect geregeld! Carolien bedankt en tot de volgende keer!"

UPM Raflatac
Amsterdam, januari 2017

Aan ieder detail werd gedacht. Het was een bedrijfsuitje om nooit te vergeten!

"Carolien heeft inmiddels een flink aantal reizen voor ons georganiseerd. Telkens overtrof het onze verwachtingen. Onlangs heeft zij ook voor een teambuildingsweekend een mooi programma voor ons samengesteld. Aan ieder detail werd gedacht.

Het was een bedrijfsuitje om nooit te vergeten, waarvoor ik je nogmaals wil bedanken!"

SecureLink
Zeeland, mei 2017

Carolien Brink, onze reisleidster en een topwijf aan gezelschap!

"Wij hebben onwijs genoten van onze reis naar Lapland samen met SO Incentive. De reis was super goed geregeld, alles was aangepast naar onze wensen en verwachtingen. Er was enorm veel flexibiliteit om de geplande activiteiten heen.

Alle activiteiten waren voor IEDEREEN een enorm succes! Iedereen heeft kunnen genieten van de mooie omgeving, de super gave uitjes zoals de sneeuwscooters, husky tour, ijsvissen, goede restaurants en ga zo maar door wat ook nog eens gepaard ging met een super leuke en enthousiaste reisleidster.

Bij het plannen van het uitje hebben wij So Intensief contact gehad met Carolien en werd alles geregeld hoe wij het wilden. Wij kunnen als bedrijf zeker So Incentive aanraden voor iedereen! Carolien Brink, onze reisleidster en een topwijf aan gezelschap!"

Specialist in professionele gereedschapwagens voor autobranche
Lapland, maart 2017

 

Een greep uit ons bestand van tevreden klanten:

 

Op zoek naar unforgettable moments met collega's, partners of relaties?
You name it, we create it!